Aktivt syre till spabad?

Aktivt syre, även känt som syrebaserade desinfektionsmedel, är en kemisk förening som ofta används för att rena vatten i spabad och pooler.

Det är ett alternativ till traditionella desinfektionsmetoder som klor eller brom, eftersom det inte lämnar några irriterande restprodukter eller stark lukt.

Funktionen hos aktivt syre är

att reagera med organiskt material, bakterier och andra mikroorganismer i vattnet. Denna reaktion bryter ner och neutraliserar dem, vilket resulterar i renare och säkrare vatten.

När du använder aktivt syre som desinfektionsmedel i spabad eller pooler,

behöver du oftast komplettera med andra kemikalier för att upprätthålla en balanserad vattenkemi och säkerställa optimal vattenkvalitet.

Aktivt syre kan vara mindre långvarigt än vissa andra desinfektionsmedel som klor eller brom.

Det kräver därför oftare behandlingar för att upprätthålla vattenkvaliteten.

Det är viktigt att komma ihåg att varje desinfektionsmedel har sina för- och nackdelar, och det bästa valet beror på specifika behov och preferenser. Att följa tillverkarens anvisningar och regelbundet testa vattnet är viktigt.

MyWater erbjuder en unik och innovativ lösning för vattenrening som skiljer sig från traditionella desinfektionsmedel som klor, brom, och aktivt syre. Fördelarna med aktivt syre får du med på köpet när du använder MyWater!


MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri
MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri

MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri

Regular price 1 490 kr
Sale price 1 490 kr Regular price
Unit price
per 

Läs mer om MyWater