Flockningsmedel för spabad

Flockningsmedel är en del av spabadskemikalieutbudet som används för att förbättra vattenkvaliteten.

Dess primära funktion är att aggregera små partiklar och organiskt material i vattnet, vilket underlättar för filtret att fånga upp dem.

Detta medel används främst när vattnet är grumligt eller innehåller små partiklar som kan vara svåra att filtrera bort med endast klor eller brom.

Genom att binda samman dessa partiklar möjliggör flockningsmedlet en mer effektiv rening och ger vattnet en klarare och mer tilltalande estetik.

En fördel med flockningsmedel är dess förmåga att komplettera andra rengöringskemikalier, vilket resulterar i en mer omfattande och effektiv vattenbehandling.

Det är viktigt att använda flockningsmedel i rätt mängd och enligt tillverkarens anvisningar för att uppnå bästa resultat och för att undvika överdosering.

En nackdel med att använda flockningsmedel är att det kan öka behovet av att rengöra eller byta ut filtret i spabadet.

Det beror på att flockningsmedel binder samman små partiklar i vattnet, vilket kan göra filtret mer belastat och minska dess effektivitet över tiden. Det är viktigt att vara medveten om detta och regelbundet underhålla filtret för att säkerställa en optimal vattenkvalitet.

Genom att använda MyWater minskar du belastningen av kemikalier i ditt spabad och sparar både tid och pengar. Med dess förmåga att hålla vattnet kristallklart och fritt från alger och bakterier, är MyWater det perfekta valet.


MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri
MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri

MyWater - Spa Water Cleaner 100% klorfri

Regular price 1 490 kr
Sale price 1 490 kr Regular price
Unit price
per 

Läs mer om MyWater